Pilbyn – Vikhem/Staffanstorp

Om Pilbyn och lägenheterna

I kvarteret Pilbyn bygger Svartesjö Fastighets AB fyra stycken huskroppar över två etapper. De första två fastigheterna som väntas stå färdiga för inflyttning till sommaren 2019 består av 28st lägenheter med 2-3 rum och kök. Medans den andra etappens två fastigheter bestående av 33st lägenheter med 2-3 rum och kök är planerade för inflyttning under våren 2020. Alla lägenheterna har stora terrasser/balkonger, öppen planlösning med stort ljusinsläpp, välutrustat kök, ljusa väggar, parkettgolv och helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Om Vikhem

Vikhem är en ny del av Staffanstorp där alla invånare ges möjlighet till ytterligare livskvalitet; strosa i motionsspåret, fika på torget eller leka i parken med mera. Området ligger i södra delen av Staffanstorps tätort, mellan Kronoslättsvägen och riksväg 11. Här har du nära till landets bästa skolor, badhus, service, idrottsplatser, koloniområde och bussförbindelser till Malmö och Lund. Kommunikationerna till omvärlden är bland de bästa i regionen, du tar dig till Malmö, Lund eller Sturups flygplats på mindre än 20 minuter! Köpenhamns flygplats Kastrup och utlandssemestern ligger bara 40 minuter bort!

Etapp IV av Vikhem påbörjades under sommaren 2017 och under hösten 2018 stod parken i norr, med ett utegym färdigt samtidigt som gator och trädplantering gjorts.

Pilbyn etapp 1

Byggstart: Sommaren 2018
Planerad inflyttning: September 2019
Antal lägenheter: 28
2 stycken 2 rok 42 kvm
2 stycken 3 rok 60 kvm
12 stycken 3 RoK 62kvm
12 stycken 2 RoK 53kvm
Parkering: Inom kvarteret
Balkong alt. terrass: Till alla lägenheter
Husarkitekt: Jonas Lloyd, Lloyds Arkitektkontor
Entreprenör: Gösta Bengtsson Byggnads AB