I Halör Fastighets AB har vi fem fastigheter

Falsterbovägen – Höllviken

Flerbostadshus som består av 7st lägenhter i två plan i Höllviken. Lägenheterna har egen uteplats eller balkong med gångavstånd till busshållplats, stranden och centrum med restauranger samt livsmedelsbutiker.

Blacks Väg – Ljunghusen

Flerbostadshus som består av 8st lägenheter fördelat på två byggnader i två plan i Ljunghusen. Lägenheterna har egen uteplats eller balkong med gångavstånd till Ljungskogens Livs, Annas bageri, busshållplats och Ljungenskolan. Cykelavstånd till stränderna och Höllvikens centrum.

Tallvägen – Höllviken

Parhus i två plan i Höllviken. Större lägenheter som har egen trädgård med uteplats och gångavstånd till busshållplats, Kämpingestranden och centrum med restauranger samt livsmedelsbutiker.

Ljungsätersvägen – Ljunghusen

Enplans parhus i Ljunghusen. Större lägenheter som har egen trädgård med uteplats och gångavstånd till Annas bageri, busshållplats och Ljungenskolan. Cykelavstånd till stränderna och Höllvikens centrum.

Rådjursvägen – Ljunghusen

Enplans parhus i Ljunghusen. Större lägenheter som har egen trädgård med uteplats och gångavstånd till Ljungskogens Livs, Annas bageri, busshållplats och Ljungenskolan. Cykelavstånd till stränderna och Höllvikens centrum.