I Halör Fastighets AB har vi fem fastigheter

Falsterbovägen – Höllviken

Flerbostadshus som består av 7st lägenhter i två plan i Höllviken. Lägenheterna har egen uteplats eller balkong med gångavstånd till busshållplats, stranden och centrum med restauranger samt livsmedelsbutiker.

Blacks Väg – Ljunghusen

Flerbostadshus som består av 8st lägenheter fördelat på två byggnader i två plan i Ljunghusen. Lägenheterna har egen uteplats eller balkong med gångavstånd till Ljungskogens Livs, Annas bageri, busshållplats och Ljungenskolan. Cykelavstånd till stränderna och Höllvikens centrum.

Byggnadernas uppvärmning har uppgraderats med nytt energieffektivt luftvattenvärmepump system som delfinasierades av Europeiska Unionen NextGenerationEU.

Tallvägen – Höllviken

Parhus i två plan i Höllviken. Större lägenheter som har egen trädgård med uteplats och gångavstånd till busshållplats, Kämpingestranden och centrum med restauranger samt livsmedelsbutiker.

Ljungsätersvägen – Ljunghusen

Enplans parhus i Ljunghusen. Större lägenheter som har egen trädgård med uteplats och gångavstånd till Annas bageri, busshållplats och Ljungenskolan. Cykelavstånd till stränderna och Höllvikens centrum.

Rådjursvägen – Ljunghusen

Enplans parhus i Ljunghusen. Större lägenheter som har egen trädgård med uteplats och gångavstånd till Ljungskogens Livs, Annas bageri, busshållplats och Ljungenskolan. Cykelavstånd till stränderna och Höllvikens centrum.